29.01.2010

Har så lyst på...

desse...fra Rutzou til ca 25oo kr. Likte dem både i lys og mørk grå. Finnes i sort også...
L






Sjokoladeis

I helga har vi god tid:) Da har jeg lovet at vi skal lage sjokoladeis.
Her får du oppskriften: 150 g sjokolade , mørk
½ dl Kremfløte
20 g sukker
2 eggeplommer
1½ dl Kesam Mager 8 %
2 dl Kremfløte

Finhakk sjokoladen. Varm 0,5 dl kremfløte og sukker til kokepunktet. Tøm den varme fløten over den finhakkede sjokoladen. Rør det sammen med en slikkepott til du får en glatt masse.
Tilsett eggeplommene, en om gangen, og bland dem inn med en slikkepott. Rør inn kesam. Visp kremfløten til krem. Vend den inn med en slikkepott, halvparten om gangen.
Fyll isblandingen i porsjonsformer og sett dem i fryseren til de stivner.
L

Nigella dama som feirer livet med mat.

LIFE IS A FEAST
Elsker å lage mat når jeg har tid vel og merke.
Jeg har alltid likt Nigella og hennes kokebøker og tv program.
Det er noe veldig fasinerende med den dama.
Bøkene anbefales og jeg har funnet mange oppskrifter som har blitt favoritter.
L