04.10.2009

Klin kokos :)

For tiden har jeg dilla på kokos. Noix de Coco fra Bodyshop er en deilig bodylotion uten for mye lukt og den trekker godt inn i huden. Bronze Goddess fra Estee Lauder er en lett Eau de toilette som også har litt kokoslukt. Ingen bakdel at den minner meg om sol og sommer også. Innvendig fyller jeg opp med kokosteen Voyage fra Twinings. Den smaker nesten litt kokos karamell. Elskerd


Fly away with me honey


Et vakkert bilde som får en til å drømme seg vekk..... Kanskje til Paris ?

Mulberry Mitzy

Denne veska skal få plass i veskesamlingen min i morgen. Finnes i andre farger også, men den svarte er nok best for meg ;)

Elsker disse.

Har et par av desse i skohylla. Skoene er fra Bronx og koster ca 1000 kr. Perfekt til det meste. Bonusen er at de faktisk er gode å gå i. Elsker d.

Søndagsmiddag med gode venner.

En perfekt start på vår blogg var en søndagsmiddag med gode venner. Praten går lett over bordet, ideer dukker opp og maten går ned. D elsker vi :) bloggen skal være vår vei til alle andre som vil ha gode tips om mote og alt anna vi elsker. Kanskje blir elskerd bloggen , samtale emne når du inviterer dine venner på søndagsmiddag.......Da er vi i gang, og vi elsker d.