30.10.2009

Hår 2009

I morgen skal jeg på et flott hårshow i byen...Skal ta mange fine bilder av forhåpentligvis fantasifulle, kule, lange, korte, rare, nydelige sveiser:)
Bilder følger imorgen....

HL

Tinekhome.

Jeg liker godt møblene/interiøret til Tinek, det er en dansk dame som lager myye fint!! Er ikke så mange som har dette merke i butikk i Norge, men heldigivis har vi nettbutikker:) Gå inn å titt på flotte bilder.

http://www.tinekhome.dk/www/welcome_ny.htm

HL

Nam nam





Jeg drømmer om munnfuller av franske makroner. Synd at de ikke selger dem her jeg bor, eller forresten.... så er det sikkert veldig bra for garderoben min. Drømmer enda om noen jeg kjøpte på et økologisk bakeri i København i mai på jentetur. Vi spiste dem i solsteiken i Kongenshave sammen med kald Champagne....Nam nam
L

Halloween

I kveld er det Halloween fest med gode venner. Jeg har planer om å ankomme festen på sopelim som den heksa jeg er. Mangler ei villig kråke og en sort katt . Så happy halloween:)
L

JULEMARKED

Julemarked i Tyskland er en opplevelse sies det. I år skal jeg få oppleve det, nærmere bestemt i nærheten av Dusseldorf siste helgen i november. Ei kjær venninne med mann og barn har flyttet dit, så da må vi på besøk:) Gleder meg til å komme i skikkelig julestemning sammen med herlige folk.
L